Jag är på rätt plats

Godmorgon!
 
Jag är just nu inne i en period där jag måste skriva ned minsta lilla i min kalender för att det inte skall glömmas. Allt ifrån att ringa någon till att komma ihåg att köpa en present... På jobbet måste jag ha struktur och ha allt sorterat i mappar och fack på "inväntar svar", "att göra", "bevakar" osv för att jag inte skall tappa bort mig själv. 
 
Imorse hade jag bestämt mig för att träna innan jobbet. Halv sex ringde klockan och även fast värmen och sällskapet under täcket lockade mer än att ta sig upp för att träna, gjorde jag det. Nu blir det att ta tillvara på varje träningstillfälle och använda det som ett steg tillbaka i rätt riktning. Även fast det är motigt och känns som ett steg fram, två steg tillbaka kommer det att bli bra inom kort. Det har jag bestämt!
 
Igår fotograferades mitt projekt och jag känner mig supernöjd med det mesta. Tyvärr fick jag inte vara med och bestämma takbelysning i det här rummet (dom hänger lite snett och skall egentligen sitta som plafonder uppe i taket. Tyvärr hade det inte gått att genomföra då taket ej såg ut som byggarna hade räknat med etc.men jag hoppas att de hittar en lösning) 
 
Det är ett större projekt som jag inrett helt på fri hand via ritningar då alla lokaler är sprillans nya. Något "lull-lull" har jag inte hunnit med ännu som växter, övrig belysning och liknande men det kommer! Jag verkligen älskar mitt jobb. När jag gick runt och pluffsade på kuddar, flyttade runt möbler, ställde i ordning och piffade kände jag verkligen att det är det här jag vill göra! Jag är helt på rätt plats. 
 
Idag arbetar jag halvdag och har tagit ut ledighet efter lunch. Jag skall nämligen iväg till frisören och vad som kommer att ske där förblir en hemlis tills vidare! Därefter ska jag hem till Madde och Patrik och bebisgosa med lilltjejen Idelle! ♥
 
Ha en fin dag!