Du är min fullträff!

Idag är jag spritter-i-hela-kroppen-lycklig.. Jag känner mig så in i bomben tacksam och är så fullständigt rik på fantastiska människor omkring mig. 
 
Extra mycket kärlek vill jag ge den här mannen! Det finns nog ingen som kompletterar mig så väl som du. Dina egenskaper fyller mitt liv med en oräknelig rikedom och jag känner mig fullständigt komplett med dig i mitt liv. 
 
Vi har roligt ihop, skrattar och lever livet. Vi har samma värderingar och tänker lika i mycket. Mina svagheter höjer du med din styrka. 
 
På ett år har vi skapat så många härliga minnen! 
 
 
Och mitt hjärta blir varmt av att veta att vi har en lång framtid framför oss där ännu fler minnen ska skapas.
 
Vi har samma levnadstempo och är lika orädda för spontanta upptåg. Det finns stunder med dig där vi gjort en "vanlig tisdag" till en dag full av lyx. Lyx iform av främst massa skratt och kärlek. 
 
Det är sällan skådat hur fint en person kan ta sig an främmande människor på sättet du gör. Från dag ett har jag känt mig bekväm med dig, oavsett om vi är själva, ihop med vänner eller bland tusentals andra främlingar. Jag ser dagligen hur enkelt människor fattar tycke för dig och väldigt ofta får jag höra från andra att "Nicole, vilken fullträff!". 
 
Faktiskt. Och det vet du! Du är min fullträff!! Du är mitt allt och jag älskar dig så förbannat mycket. Tack för att du förgyller mina dagar. 
 
 
PUSS! ♥