Som en nyförlöst bebis

Hej fina! 
 
Jag känner mig som en nyförlöst bebis varje gång jag går från frisören eller tex. fixat mina naglar. Små saker som gör en glad och får en att känna sig lite extra fin! Det är bara att njuta :) 
 
Före
 
Efter 
 
Emelie la i lite ljusare färger med en varm botten och det är så skönt när man blir av med sin tråkiga utväxt. 
 
Så kom den där dagen då doften av våfflor sprids i staden. Så kom också den dagen som tillägnas min far som idag fyller 49 år. Dock kan man inte tro att han är en dag äldre än 45 då han både har en fysik och en lekfullhet i sig som kommer göra honom ung läääänge. Den här karln ställer alltid upp för mig och mina syskon! Hipp hipp hurra på din dag. Vi ses senare och tävlar i vem som kan trycka flest våfflor :)
 
Idag är det fullt ös på jobbet som gäller! Jag har ett par kundbesök och imorgon ska jag åka till Örebro och presentera ett förslag till ett utav stadens nya gym. Att sitta med ritningar med en massa svarta streck och konturer på ett vitt papper är väldigt spännande. Där gäller det att man har en plan och målar upp en bild i sitt huvud för att få fram en helhet :) Det är alltid lika nervöst för man har ingen aning om vad kunden kommer att tycka om det förslag jag tagit fram. Oftast går det bra men ibland får man göra en del ändringar :) 
 
Det känns som att den här veckan har tutat på i det snabbaste av hastigheter. Jag är helt dagvild den här veckan och har inte riktigt koll på tiden. 
 
Hoppas din vecka är bra!
All kärlek