Belysning & Afro Art

Halloj!
 
Igår hade jag och Sebbe en riktigt mysig kväll ihop. Först var vi förbi farmor och åt stuvade makaroner (SMASKENS!!) och sen åkte vi hem till familjen och tittade på SHL-premiären ihop. Så himla mysigt verkligen! Och jag är så glad att hockeysäsongen dragit igång på riktigt! På lördag ska jag, Felix och Sebbe som sagt gå på hemmapremiären och jag bara lääängtar. 
 
Lite mer inköp har gjorts till nya lägenheten. Nu vill jag sluta visa er i form av bilder... jag vill visa er allt på plats! Men just för stunden är det svårt så här kommer lite bilder :)
 
Har äntligen hittat en sänglampa till oss som vi ska ha på vardera sida av sängen. Den här kommer från Markslöjd och är enligt mig väldigt stilren och "klassisk". 
 
 
 
Till gästrummet har jag köpt den här lampan, också den från Markslöjd.
 
 
 
Älskar ugglan verkligen! Lampan är inte så hög så den kommer förhoppningsvis bli kanon. Eftersom jag vanligtvis inte är så mycket för färg i min inredning hemma kommer jag nu i den här vändan att försöka ha gästrummet färgglatt.. Så dit in har vi köpt nedan från Afro Art:
 
En pall som jag vill ha stående bredvid gästsängen som ett sängbord med något på, eventuellt en liten lampa och en grön växt. 
 
 
Och sedan ovan i fönstret bredvid Uggle-lampan. :) Nu snackar vi färgglatt rum! Jag är helt sålt på Afro Arts produkter. Så vackra verkligen!
 
Sen har jag köpt den här tvättkorgen som vi kommer att ha ståendes antingen i badrummet eller i vårt sovrum! Jag har ju redan en liten förvaringkorg i samma färg på vårt vardagsrumsbord idag, så det blir nog fint ihop.  
 
 
Dom två pallar som du kan se (med orkidéen på) kommer vi att ha som sängbord till en början med dom nya sänglamporna. 
 
 
 
 Sen har jag också unnat oss en vacker KLONG-vas!! Känns lyxigt och den kommer nog att användas flitigt. Man fyller botten med vatten och sen köper du snittblommor i den mängd och utförande som du vill och stoppar i hålen. 
 
 
Nu får jag nog sätta KÖPSTOPP på mig själv till vi flyttat in :) Men nu är det inte så mycket mer än gästsäng vi behöver köpa. Det är väl det som är prio nu! 
 
Ha en fin torsdag!
All kärlek