Sitta lugnt i båten

Hej min vän!
 
Jag har varit inne runt 3 gånger och börjat skriva ett inlägg men så har något dykt upp som gjort att det bara fick bli ett par rader och inget mer. Jag längtar efter en sak just nu - lugn och ro. Fri från sjukdomar och fri från idiotiska mäklare. Jag vill blicka framåt och bara komma ner i varv. Fokusera på att vi ska komma till ro i nya huset! 
 
Lennox koppor har i princip torkat helt så nu är vändningen här vad gäller det iallafall! Han är en riktig liten krigare som under samma period fick två tänder och en koppa mitt på ögat som såg ut som att vi givit honom en rak höger.
 
I lördags var vi inne på St:Görans ögonsjukhus och träffade en läkare som skulle kontrollera att han inte fått någon koppa inne i ögat som kan skada hornhinnan. Efter undersökning av en jätteduktig läkare konstaterades det att han inte hade någon "invändigt" vilket kändes skönt. Svullnaden kring ögat la sig sedan nästkommande dag när kopporna började torka mer och mer. 
 
 
Med 38,6 graders feber, koppor över hela kroppen och två tänder som ska igenom tandköttet så har han ändå varit vid gott mod och på bra humör. Dock hade han 3 nätter som var överjävliga och jag tror det mer berodde på tänderna än kopporna med facit i hand. Lennox älskar vatten! Att bada och duscha är så roligt. 
 
I söndags var vi på ett nytt smittokalas hemma hos Madde, Patrik och Idelle. Tänk att vi snart ska bli grannar ♥ Madde och Patrik är såna där ovärdeliga vänner som inte växer på träd. Jag nämnde det för dom i söndags och tackade för vår vänskap som är sådär naturligt opretentiös och kravlös. Man kan liksom slänga upp benen på bordet, ses med okammat hår, prata om himmel och jord och bara vara... Man behöver inte tänka.
I måndags åkte jag och Lennox hem till min syster och Leo. Vi var ju dessvärre tvungna att hålla oss hemma från hans kalas i lördags men passade på att ses nu efter helgen istället. 
Lennox provade kusinens vagn igen. Vi är väl ungefär 80% bestämda över att det blir en sådan vagn nu ändå!
 
VI hade tur som fick leka med ballonger och äta tårtrester hela dagen :) Vi rörde oss hemåt på eftermiddagen för att möta upp pappa Sebbe hemma. Lennox och Sebbe skulle ha grabbkväll och jag skulle iväg på middag ihop med Caroline. Egentligen skulle vi bara gått ner till Piatti men upptäckte några minuter innan att dom har stängt på måndagar. Istället provade vi den nyöppnade italienska restaurangen MATILDE här i Sumpan. Jag kommer sakna det här utbudet av grymma restauranger. 
 
 
Efter MATILDE gick vi till Public Cava Bar och drack ett glas cava innan vi gick hemåt! En mycket trevlig kväll med god mat och dryck. 
Dagarna går så snabbt som man inte kan säga nog många gånger. Igår var det redan tisdag och vi hade tur som fick hänga med Mira och Sara... Sara är också en sån vän som man kan diskutera viktiga saker med. Man kan öppna upp hjärtat och prata om allt. Vi har ofta lika syn på saker och ting men jag kan också lära mig mycket av Sara. 
 
Gällande vår lägenhetsförsäljning så kan jag meddela att vi nu är uppe på VD-nivå i diskussioner kring hur illa dom skött det här uppdraget. Jag är så otroligt less och tömt på energi kring det här att jag tappat allt tålamod vad gäller visningar och allt omkring. Jag skulle aldrig välja att sälja med Notar igen och hoppas även att många där ute slipper detsamma. Dom har inte alls tagit det är uppdraget på allvar, slarvat bort saker, inte lovat vad dom sagt, brutit löften och hållt övervägande DÅLIG kvalitet. Ikväll har vi en sista visning med den här mäklarfirman och sen hoppas jag att vi blir kvitt dom och ÄNTLIGEN får gå vidare med en ny mäklarebyrå. Vi kommer att få stå med dubbla boenden och kostnader som inte alls var planen eller med i vår beräkning tack vare dåligt skött arbete... Det här har vi nu kommit till ro med i tanken och kommer om planen går som det ska att sälja efter årsskiftet istället ihopp om att det ska bli bra den här gången. Nya vindar och nytt fräscht blod... 
 
När vi får tillgång till vårt hus den 15 december kommer vi därför att börja med att måla och fixa lite saker som vi vill göra. 
 
Ha en riktigt fin dag!
Massa kärkek