Hemmamamma

Godmorgon min vän!
 
Tänk att det redan är påsk och mitten på april. Förra årets påskhelg tillbringades på BB-Sophia med en nyfödd liten Lennox. Vi fick åka hem på påskdagen! :) Då låg påsken lite tidigare än i år. 
 
Lennox fick vaccin mot mässlingen, påssjuka och röda hund igår. Han skulle egentligen tagit sitt 1-års vaccin också men vi valde att ge honom ett enskilt vaccin igår eftersom ovan nämnt innehåller ägg. Har även läst någonstans att vanliga vaccinet innehåller mjölk. Något som BVC förnekar men som en förälder till ett mjölkallergiskt barn tagit reda på via att ta kontakt med läkemedelsbolaget! Det är skumt tycker jag... 
 
Hur som helst, vi fick sitta kvar 30 minuter efter sprutan igår för att se hur L reagerade på vaccinet som innehöll äggsubstanser. Han har ju inte reagerat via luftvägarna innan utan för otroliga kramper i magen inom någon timme och det efterföljs av att få utslag/exem över hela kroppen efter något dygn. 
 
Hittills funkar det bra! Han hade det lite kämpigt med magen igår efter att han hade gått och lagt sig. Vaknade och kved lite, men kunde ändå sova helt okej :) Förutom äggsubstanserna så kan vaccinet ge biverknigar generellt efter 7-10 dagar med feber. 
 
 
 
I helgen monterade Sebbe ihop grillen :) Så nu är grillsäsongen i full gång. Ikväll kommer ett par vänner över på grillmiddag och vi håller tummarna för uppehåll. Det ryktas nämligen om regn hehe... 
 
Imorgon jobbar jag! Det är egentligen halvdag men som det ser ut nu kommer jag nog behöva jobba ett par timmar utöver det. Det är så jäkla roligt att vara igång och jobba lite igen. Det är en sådan ynnest att få arbeta med sin hobby! Och de dagar jag är hemma med Lennox får en helt annan innebörd. Perfekt lösning det här, på alla sätt och L och Sebbe har så himla roligt ihop de dagar som dom är hemma tillsammans. 
 
Idag är jag en hemmamamma! ♥ Lennox sover för tillfället och vi planerar att gå till Öppna Förskolan efter lunch. 
 
Vill passa på att önska dig en fin påsk!