En härlig surprise!

Godmorgon fina du!
 
Hoppas allt är väl med dig. Jag har en blandad känsla av ett djupt lugn och totalt kaos i kroppen hehe. I helgen hade vi möhippa för en mycket älskad vän... en dag som vi planerat läääänge och som man varit asnojig över att avslöja! Men vi lyckades överaska och dagen blev perfekt. Massor av skratt, roliga aktiviteter och det avslutades med dans på Cliff Barnes så man hade ont i dansfötterna dagen efter :) 
 
I 2 veckors tid har jag suttit och målat tröjor till oss för hand. Så roligt och faktiskt blev det rätt bra för att vara gjort för hand! 
 
Å vad det är roligt med sånt här fix!
 
 
Alla fick en varsin tröja inkl blivande bruden!
 
 
 
 
Efter en cykeltur med diverse uppdrag för blivande bruden, en god brunch och massa härliga skratt for vi in till stan för lite sumobrottning följt av middag och utgång. Svinkul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvällen blev bara suddigare och suddigare, så också bilderna ;) hehe. 
 
Idag är det ny vecka igen. Lennox har börjat med någon inte-så-välkommen-ovana och vaknar runt 4 på nätterna och tror att han ska gå upp. Säger "mmmm" i hopp om att få komma upp! Vi har alltid gått upp och gett honom lite nattamat tidigare de få nätter han vaknat och sagt "mmm".. Är man hungrig så är man hungrig liksom. Men nu är det som att han förstått att om han säger så, så får han komma upp! I natt fick han komma in i vår säng... något som vi också tidigare haft lite som "big no, no" eftersom han i 11 månader av sitt liv sovit i vår säng och hållt mig vaken var och varannan timme. När vi flyttade hit till Tullinge och jag slutade amma så har han fått sova i sin säng, i sitt rum. Om han vaknat är det omnattning där som gäller, just för att han ska få känna trygghet i sitt rum och sin egen säng. Och det har funkat jättebra, på alla sätt och vis. 
 
Fortsätter dom här vakna-vid-4-och-tro-att-vi-ska-starta-dagen-då-nätterna så får vi nog hitta en ny rutin. Sova mindre på dagen eller liknande. Det visar sig!
 
 
 
 
Förskoletajm imorse! Jag har precis vinkat hej då och provar nu att lämna honom själv en stund. Jag ska gå tillbaka till lunch och äta tillsammans med dom. Han har börjat förstå så mycket! Imorse sa jag "ska vi gå till förskolan Lennox?" och han ljöd "jaaaaa" högt och gick mot dörren. När vi kom till förskolan for han rakt in, satte sig på rumpan vid sin plats i kapprummet och ville ta av sig skorna. In kom det sedan en kompis varpå L sa "heeeej".. Så himla gulligt och så skönt att det hittills fortsätter gå bra. 
 
Har iofs ingen aning om han skriker rösten av sig där just nu, men då skulle dom såklart ringa och det har dom inte gjort än så länge. När jag vinkade och sa hejdå visade han mig bara en boll han höll i handen och vände håll. Ingen hejdå-puss där inte ;) Såna här dagar kommer nog såklart gå upp och ner. Vissa dagar kommer nog vara hindersfria och en del vara lite ledsna. Men så är ju också livet på något vis. Ups and downs. 
 
Ikväll börjar jag och min vän Madde på en nybörjarkurs i Crossfit. Är taggad mentalt och hoppas att kroppen följer samma spår! Jag får känna efter ordentligt med tanke på beskedet jag fick förra veckan och den inre stress som försiggår i min kropp. Jag tror det kommer gå bra! Och extra roligt att göra det ihop med en fantastisk vän. Det blir en rolig start på hösten!! 
 
Ha en riktigt fin dag ♥