En omskakande nyhet

Hallå där! 
 
Igår kom ytterligare en käftsmäll med en nyhet om nytt terrordåd, den här gången i Barcelona. Jag kramade min familj lite extra igår och att Lennox absolut inte var trött och inte ville sova igår gjorde ingenting. ♥ Då fick jag pussa på honom lite extra. 
 
 
Precis som jag skrev tidigare så är det en ganska spännande tid som vi har framför oss. Jag hörde att någon nämnde att hösten eller dagen då man är tillbaka efter semestern klassas lite som "lilla nyårsafton". Dom flesta börjar rensa, städa, förändra, förbättra, sätter nya mål osv. 
 
Jag kan nog skriva under där för jag blir ständligt lika sugen på att strukturera och fixa! Lådor skall rensas, garderober vikas, till och med strumporna skall få sig en genomgång. Hösten för mig är en tid då man vet att det finns tid för just sånt. Att ta tag i saker! Vår och sommar tycker jag bara swischar förbi och då vill man göra annat. 
 
På måndag börjar Lennox förskolan. Sebbe och L var på hans avdelning och hälsade på igår! Vi har ej kunnat göra det tidigare så förskolan är helt nybyggd och öppnade sina lokaler i onsdags. Personal, en del barn och verksamheten har varit igång, fast har sedan några år befunnit sig i baracker i närområdet i väntan på detta nybygge. Förskolan är så fin även om jag bara har sett skalet, gården och nyfiket kikat in genom rutorna på någon kvällspromenad ;) Genomtänkt och väl arbetat i sammarbete med arkitekt, det syns och får pluspoäng hos mig. 
 
Fast sen är det ju så, att i praktiken spelar skalet ingen roll så länge inte kärnvärderna är bra. Pedagoger, rutiner och läroplanen. Därför blev jag extra glad när Sebbe och Lennox spontant gick dit igår och blev välkomnade med stora öppna armar av personalen. Lennox hade bara tagit av sig skorna, gått rakt in på avdelningen, och satt sig vid ett bord och började måla hehe. Sebbe fick höra från pedagogerna att L var en "go kille" och "ni är varmt välkomna tillbaka på måndag!". Han fick med sig en bra känsla, som jag hoppas fortlöper. 
 
Sen är det inte bara Lennox som skall skolas in hehe. Jag börjar jobba heltid igen efter 1,5 år och om lite drygt 1 vecka börjar jag en kurs i Crossfit. Det förstnämnda känns ju som att man kommer komma in i snabbt, men det andra.... huvvaligen vad det kommer vara jobbigt under en period ;) Rent krasst så har jag tappat varenda liten muskel i kroppen och jag känner mig otroligt osmidig, stel och allmänt slö. Jag har en lång, lång, lång uppförsbacke att knalla på men det får bestämt ta den tid det tar. 
 
Mitt mål är i stora drag att hitta tillbaka till känslan där träningen blir en del av mig och min vardag. Där träningen i kombination med annat i livet gör ett pussel helt. Där träningen ger mig energi och styrka. I början kommer det vara motigt och säkert ta mer kraft än vad jag ens är beredd att tänka på. Men avslutningsvis hoppas jag att vägen planar ut och att det blir lättare. Det blir det ju tids nog. Och tid får det gärna ta! 
 
 
 
 
Vi har hunnit njuta av vad jag tror är sommarens slut den här veckan. I söndags kom min väldigt omtyckta och otroligt barnkära lillasyster Saga hem till oss. Det är så mysigt när dom vill komma och husera hos oss ♥ Och jag måste säga att vi har det perfekt med gästrummet högst upp i huset där det finns utrymme att sova, bre ut sig och bara få vara som gäst. En egen liten zon! I måndags tog vi bilen till Grisslinge havsbad för att njuta av värmen som faktiskt infann sig. Stackars Sebbe jobbade medan vi andra njöt. 
 
 
 
Nu hoppar det lite mellan dagarna men i söndags när vädret inte var lika på topp for vi på museeum. Jag, Sebbe och lilleman åkte till Naturhistoriska Riksmuseet och tittade på diverse utställningar. Lennox är en tacksam själ och är ständigt lika nyfiken och öppen för allt. 
 
 
I tisdags åkte vi hem till nytillskottet (som jag inte hunnit skriva om här - men jag har blivit moster på nytt!) och hans familj. En liten Charlite har vi fått till familjen. Älskad högt från första stund! 
 
 
Plötsligt blev dom här killarna så stora! 
 
 
 
 
 
Sen har jag hunnit med ett besök på allsång på Skansen ihop med Carro. Magiska Jill var på plats och även mitt frikort Danny ;) 
 
 
 
Hoppas du har det gott och mår väl! 
Vi hörs snart igen! ♥