Födelsedagsfirande

Hej!
 
Vilken helg vi har att se tillbaka på. En helt makalöst trevlig helg där vi omslutits av nära och kära! I fredags kom Sebbes syster upp från Göteborg. Hon var sedan en riktig ängel som busade och lekte med Lennox hela lördagen medan jag och Sebbe fixade inför bjudningen. Vi gjorde ett gäng olika pinxtos/tapas. Vi hade kylt cava och bakat citronpajer. Min syster hjälpte dessutom till att baka en oreokaka som i vanlig ordning gjorde succe. 
 
 
 
 
 
 
Många av de olika varianterna spontanade vi fram. Jag och Sebbe blir ju lite som två konstnärer när vi står där i köket ihop. Bättre teamwork går nog inte att hitta :) Efterrättsbordet hann jag tyvärr inte fota innan det höggs i. Det är när man har såna här bjudningar som man ändå tycker det är bra att man köpt alldeles för många brickor och fat ;) 
 
Jag hann heller inte fota så mycket men den här bilden tog min morbor från trappen där han satt i samma veva som Sebbe öppnade sina presenter. Hur många kan man stuva in per kvm? :) Lika många stod i hall/kök och trapp ungefär och det är precis det här vi ÄLSKAR när många nära och kära är samlade! 
 
 
Vi fick en så fin ljusstake från KLONG av vaxholmsfamiljen. ALLDELES alldeles för mycket! Jag blev så glad eftersom jag länge velat köpa en sådan själv... Så tacksam! Tack ♥ Sebbe fick många fina paket och bidrag till en grill som han vill köpa. Så nu tror jag han startar sin grilljakt.
 
Innan jag gick hem på mammaledighet vann jag en säljtävling på jobbet. Vinsten var ett presentkort på Swedese och vi valde ett till litet flowerbord till soffbordssamlingen. Så nu står dom som två satsbord och vi är så nöjda!
 
Jag har länge velat köpa mig en grå stringhylla också... och när jag och min kollega Helena var på mässan ihop stod vi i STRINGS monter varpå hon nämner att hon också vill köpa en ny hylla. Hon berättar att hon har en grå men skulle gärna vilja ha en i tränatur... JACKPOT! "Vi kan byta!!!", sa jag rakt ut... Och det har vi nu gjort. Hon fick en "ny" hylla och jag fick en "ny". Kul när man kan byta sådär! 
 
Tycker nämligen att en grå hylla passar bättre in i vårt kök ihop med de grå MUUTO-lamporna. 
 
Nya sängbordslampor har vi fått upp också! Tack pappa för hjälpen med allt borrande och skruvande inför helgen. Jag ville ju såklart ha upp så mycket som möjligt innan lördagens festligheter. 
 
Ny vecka igen! Otäckt läbbigt hur snabbt allt går. Lennox har börjat gå och fyller snart 1 år. Vad hände? Jag börjar dessutom jobba snart. 
 
Vi har besök här hemma av pappas hund Wiggo just nu. Pappa och co. for till fjällen imorse så vi ska ha hundrackaren halva veckan innan han skall överlämnas vidare. Dagarna är uppbokade i stort sett hela veckan och till helgen blir det ett smålandsbesök. 
 
Ha en fin måndag. Regn faller lite lätt här hos oss, det är inte jätteuppiggande direkt :)) 
 
Kärlek!