Spontanitet är bäst

Hej min vän!
 
Stanna tiden. Stoppa nuet. Jag mäktar inte med och jag blir tokig när jag inte hinner det jag vill göra. Vardagarna går åt att hänga/leka med Lennox och leker vi inte så äts det mat. Han sover inte alls så mycket på dagarna längre men desto bättre på nätterna! Jag har trollat bort en utav hans sömnstunder på dagarna så nu sover han bara två gånger istället för tre. 
 
Min förkylning avlöstes med att Lennox blev dålig. Så mycket sjukdomar vi haft den senaste tiden har jag nog aldrig haft under mitt tak. Verkar vara en riktig bacilusk-vinter. Nu mår vi bättre allesammans förutom L som fortfarande snorar lite och hostar emellanåt så någon öppen förskola lär det inte bli den här veckan. Om inte han blir bättre såklart! 
 
I fredags var jag och Lennox in till stan. Vi liftade med Sebbe in när han åkte till jobbet! Lagom till vi skulle sätta oss i bilen och åka in så sms:ade jag Malena och frågade om hon och Alexander ville göra oss sällskap och knalla runt på stan. Vi hade tur att dom var fria från planer så dom mötte upp oss. Spontanitet blir alltid bäst och så blev det även den här gången. En riktigt mysig dag med lunch, shopping, fika och häng. Så snart Sebbe slutade jobbet liftade vi med honom hem igen :) Perfekt dag! 
 
Malena är också en Mini Rodini-torsk... (hon skyller det på mig hehe) Faktum är att det smittar av sig som en förpestad könssjukdom typ. Har man väl snöat in sig är man fast som i en drog. Typ så. Kvaliteten, kläderna, färgerna, matchningarna. Förut skrev jag - dom som förstår, förstår - typ du Magda ;) Men nu kan jag även lägga på lite fler på listan och det är så roligt. 
 
Vi gick såklart in på NK och Åhlens för att kolla deras rea och då hittade jag den här fina jackan till Lennox. 50% känns som en riktigt kap! Tycker att L passar bra i färgen och dessutom är den vändbar så man kan liksom välja sida utefter humör ;) En svar basicmössa fick följa med hem också till Sebbes förtret. "Du hade ju mössförbud", var hans första kommentar hehehe... Jag ÄLSKAR mössor! 
 
 
Hur vi trivs i huset och här i Tullinge? Vi trivs jättebra och om lite drygt 2 veckor ska vi lämna över lägenheten i Sundbyberg till de nya ägarna. Vi har ännu lite, lite saker kvar i förråd och enstaka saker kvar i lägenheten. Det skall tömmas och sen ska vi boka flyttstäd på det. Det ska bli skönt när allt väl är klart! Nu har vi haft lite drygt 1,5 månad på oss med den här flytten och lika skönt som det är att ha god tid på sig, lika lätt fördröjer man ju allt det som behöver göras :) 
 
 
 
 
Jag behöver ta hit pappa igen för att borra upp lite saker på väggarna. Säger ofta det... Sebbe är bra på mycket men när det kommer till såna saker så fallerar det lite ;) Sen är jag också måttligt kräsen och vill gärna att min pappa gör det för han är så SJUKT pedantisk och duktig så då vet man att det blir perfekt. 
 
 
Ett utav mina nyårslöften var bland annat att börja laga mer mat åt Lennox. So far, so good. Här har vi en variant av mellis/klämmis till honom på banan, avokado, hallon, blåbär, havregurt och mynta. Det är kul att expremintera när man väl startat igång.
 
Igår var vi och firade mina småsyskon Saga och Felix som fyllt år. Dom slog ihop kalaset även i år och vi bjöds på landgångar och tårta. Gott! Felix fick lite körskolekurser och privata körlektioner med Sebbe och Saga fick en herrgårdsweekend ihop med mig. Vi bokade att vi åker iväg nästa helg på fredagen och det kommer förövrigt bli min första natt ifrån Lennox. Hade du frågat mig hur det känns för 3 veckor sedan hade jag svarat "aldrig i livet" men eftersom vi både slutat amma och han numera sover i egen säng i eget rum på nätterna nu så kommer det funka kalasbra ihop med bara Sebbe. Sebbe är förövrigt den som tar honom på nätterna nu ändå. 
 
Nu ska jag slurpra lite på kaffet jag hällt upp. Som vanligt hinner det kallna innan jag ens börjar dricka ur koppen! Och aldrig lär man sig heller. 
 
Ha en fin start på veckan! 
All kärlek