Från ett år till ett annat

Hej min vän!
 
Så mycket förlorat värde i att inte ha tid att skriva här i bloggen. Det är ju ens dagbok på något vis ändå och lika roligt som det är att skriva, lika roligt är det att kunna gå tillbaka och läsa. Såhär såg det tillexempel ut för ganska precis ett år sedan. 
 
 
Och såhär ser det ut nu! En vecka på spanska solkusten med mina killar. Vi åker hem imorgon och det har varit så härligt med sol, bad och VÄRME. Lennox är en riktig liten värmediggare - trivs bäst såhär :) 
 
Första dagen när vi kom ner så installerade vi oss i lägenheten vi hyrt, åkte och storhandlade inför veckan och kom i säng tidigt. På morgonen därpå blev det promenad i pyjamas :) Iallafall för lillen. 
 
Skönt att promenera innan solen blev allt för varm. Vi har dessutom en underbar lekpark straxt intill vårt område med gungor, rutschkanor och höns, fåglar, kaniner m.m... Himmelriket om du frågar Lennox! 
Utsikt från vår lägenhet 07.00!
Poolen som hör till lägenheten. 
 
 
 
Strandhäng på stranden närmast där vi bor! 
 
En eftermiddag blev det en biltur in till Marbella! 
 
 
L åt sin första riktiga spanska Paella! 
 
Lyckan när vi hittade en lekpark som kryllade av rutschkanor och barn. 
I hamnen i Marbella! 
En annan dag tog vi bilen till en strand i Elviria, mellan där vi bor i Riviera del Sol och Marbella. 
Lennox har lärt sig skåla på resan ;)
 
 
I söndags skulle vädret "vara lite sämre", så vi tog en rejäl biltur bort till Nerja som ligger på andra sidan om Malaga. Vilken oas! Så mysig liten by med underbara stränder, klippor och ett lugn som inte går att beskriva med ord. 
 
 
 
Från Nerja i bil till Puerto Banus. Ett annat sorts klimat så att säga :) 
Middag på stranden! 
 
 
 
Många HÄRLIGA stranddagar har det varit. Lennox har förälskat sig i vattenmelon och kyckling med kokosmjölk ;) Det sistnämnda - inte så jättespanskt men funkar bra när man är mjölk och äggallergiker. 
 
Vi lämnar lägenheten tidigt imorgon bitti. Borde egentligen ha lagt mig för länge sen men ville ta mig in och lägga upp lite bilder och skriva till dig!! 
 
Får kanske bättre chans att skriva om resan när vi väl är hemma igen! 

All kärlek