String pocket

 
Jag är himla sugen på att beställa hem STRING pockethyllor enligt bilden i massiv ask/vit! Tror att det kan bli snyggt ovanför min soffa. Jag har fått någon crusch på ask! 
 
 

Full av förväntan

Hej fina!
 
Idag är det ingen vanlig dag för det är min sista arbetsdag innan semestern hurra hurra hurra. Den här veckan har gått åt att knyta ihop säcken och avsluta de projekt som finns uppe på tapeten just nu. Jag verkligen ser fram emot min ledighet! Jag är full av förväntan och känner mig himla nöjd och glad över det livet erbjuder. 
 
I onsdagskväll blev det en promenad runt sjöarna med fint sällskap
 
Följt av soffhäng ♥
 
Igår var det kalas och firande av farmor som fyllde 78 år. På plats var ingen mindre än sötnosen Leo som bjöd på sitt gladaste leende mest hela tiden :) 
 
 
Trots världens sämsta syn och på gränsen till blind försöker farmor läsa ändå!
 
 
Kusse-tussar på plats
 
Kusse-tuss Hampus och faster Lena
 
Med mig hem fick jag den här godbiten som i natt sovit under mitt täcke och som nu är med mig påväg till jobbet. Fick rycka in lite hastigt som hundvakt ett par timmar innan jag lämnar över stafetten till helgens hundvakt då pappa och co. är på Gotland över helgen. 
 
Efter jobbet idag firas semestern in med en tripp till Utö... Solen skiner och det finns inte så mycket att klaga på! 
 
Ha en riktigt fin fredag!
Kärlek

Tiden är en dyrbar gåva

Hej fina!
 
Här flyger dagarna fram som att man går omkring med tjugo jetmotorer bakpå ryggen. Ibland vill jag bara pausa tiden och leva här och nu. Jag önskar jag kunde stanna bilden av allt fint som finns omkring för att hinna uppskatta och njuta sådär riktigt ordentligt av allt. Tiden är en dyrbar gåva ♥
 
Sedan sist har det hänt massor av härliga saker och det mesta har jag i vanlig ordning lyckats fånga på bild... även om det är mestadels mat och dryck - here it comes... :)  
 
Lunch med fina Carro ♥
 
 
Frisörbesök hos bästa Emelie! 
 
Allsångsmys hemma med Suzanne och Sigge ♥
 
Middag på ill tempo på söder tillsammans med goa Elin (tack för middagen!!)
 
Vi avslutade med ett besök på "och himlen därtill"
 
I fredags tog jag tåget ner till Småland för trevligt häng och mysigt sällskap. Bilden är från lördagens middag i Jönköping! 
 
I söndags bilade vi upp till Sthlm och jag tog en semesterdag på måndagen. En dag som bland annat spenderades med fotbollsgolf tillsammans med trollungarna. Så mycket glädje och tokerier ni bidrar med ♥
 
 
 
Middag på Thaibåten i måndagskväll
 
 
 
Igår provade vi "The Public" i Sumpan och det var lika trevligt som det gått rykten om! Så mysig restaurang och trevlig inredning.. Sällskapet gjorde det också ännu trevligare! 
 
På fredag går jag äntligen på semester och jag verkligen toklängtar efter ledighet och att kunna hitta på massa spontana äventyr. Om jag bara kunde få önska lite sol och värme så har jag sedan ingenting att anmärka på! 
 
Hoppas allt är väl med dig!
Kärlek