Vagnhatare och pusskalas

Godmorgon!
 
Vi ska vara hemmatomtar idag, jag och Lennox. Vi skulle egentligen iväg idag men våra planer körde ihop sig lite med Sebbes så vi är utan bil. Jag längtar oändligt mycket efter Lennox nya vagn nu! Han verkligen avskyr sin vagn (otacksamt när man lagt mängder med pengar på en sådan hehe) och blir typ galen så fort vi sätter ned honom i den. Däremot funkar det klockers att sova i den hemma på dagarna? 
 
 
Jag trotsade iallafall och gav mig ut med honom i måndags. Vi gick ut en kort sväng (det går bra emellanåt) och gick till lekparken där vi gungade. Dock var det bitande kyla så det var inte särskilt jättemysigt (jag hade klätt på L mer än mig själv i vanlig ordning)... Ett rejält vinterställ skulle man ju ha själv. Tomten? 
 
 
Att gunga är ju iallafall toppen. 
 
 
Såhär ser det ut hemma nu. Nu måste vi börja barnsäkra på nästa nivå! Han reser sig, klättrar och tar sig runt kring bord och soffa. Igår gick han sina första egna steg med gåvagn och det kändes helt sjukt. På riktigt helt galet! 
 
Igår var jag och Lennox hemma hos Malena och Alexander. Som vanligt helt magiskt trevligt och mysigt när vi ses! Killarna hade tillsynes också väldigt mysigt ;) Inga koppor på Alexander ännu och Lennox små prickar är påväg bort. Nu återstår bara lite märken där det varit stora koppor! 
 
Nu ska jag sätta mig ned och planera lite! Vi måste boka flytthjälp och bestämma datum för det. Jag inser fortfarande inte att vi inte ska ha fler visningar, att lägenheten faktiskt är såld och att vi snart kommer bo på dubbel yta utbredd på tre härliga plan. Jag kan inte förstå att Lennox ska få en tomt att leka på! En trädgård för mig att fixa med. En (två!) uteplats för Sebbe dit han kan få ställa sin efterlängtade grill. Sjukt. 
 
Vi beställte hem färgprover häromdagen. Vi tog ett gäng kulörer från Alcros inredningskollektion och sen även från den giftfria färgen Auro. Jag hoppas att dom kommer snabbt :) 
 
 
 
All kärlek

Jag är rik!

Lennox har precis somnat igen och samtidigt som jag stod och vaggade honom i vagnen fram och tillbaka stod jag och funderade. Jag filosoferade över livet! Jag känner mig varm och vissa saker i livet berör mig så mycket. Att till bredden fyllas av tacksamhet för att vi har så fina människor omkring oss. Jag har en son som är så älskvärd att mina ord, pussar, kramar och min kärlek inte räcker till. Min son har en pappa som är så ovärdeligt fin och bra på många sätt och jag älskar honom så. Tillsammans bildar vi den familj som jag för några år sedan endast kunde drömma om. Jag är rik ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Att få tillbaka lusten

Hallå där! 
 
Den här helgen får 5 av 5 stjärnor. En helg som givit så mycket energi, fyllt hjärtat med så mycket kärlek och som varit härligt lugn på alla sätt. Varje steg vi tar nu om dagarna är så mycket lättare än de steg som tagits de senaste veckorna.
 
Jag har liksom lust till saker. Jag känner mig glad och har ork att ta tag i det jag skall göra! För er som fått den långa historien kring den här förbannade lägenhetsförsäljningen och dess kontakt med vår mäklarbyrå förstår. Ni som fått den korta versionen kan försöka sätta er in i veckor med konstant ovisshet och irritation kring att vi anlitat någon som skall sälja vår lägenhet, men där vi själva fick göra typ allt. Jag skrev på riktigt annonsen som legat uppe på hemnet själv... bara en sån sak. Men nu släpper vi det och fokuserar på energin som är tillbaka. 
 
December kommer bli en sån bra månad. Vi har så roliga saker inbokat och slutet på det här året/början på nästa toppas med att vi flyttar. 
 
Lennox var i himlen i lördags. Så bortskämd med uppmärksamhet och så också jag som fick äran att ligga på sofflocket en stund i lugn och ro. 
 
Pappa och Saga klädde ut Lennox. Det började med att dom klädde på han Pippi-kläder men saknade peruk så det blev en Pippi Uggla. En blanding av Pippi Långstrump och Magnus Uggla ;) 
 
Pappa var förövrigt lite sliten. Jordens sämsta alkoholsinne hehe... Han var på fest i fredags och det räcker med att han tittar på en öl så blir han bakis dagen efter. 
 
Sebbe var saknad av Lennox som sken upp som en sol när han kom hem. Den glädjen är svårslagen ♥ På morgonen igår for Sebbe och spelade lite hockeybockey och när han kom hem igen åkte vi till Sickla där vi skulle titta på ny vagn till Lennox. Det slutade med att vi slog till på en sån vagn som vi tänkt. Fast istället för blå så blev det en svart! 
 
 
Vi fick en skötväska på köpet och valde ovan! Ser ut som en datorväska fast med fack för blöjor ;) Gäller att inte ta fel sen när man ska börja jobba! 
 
Sen köpte vi även den här tallriken! Den går typ inte att rubba och L var i himlen när facken fylldes med lite smörgås och leverpastej att plocka med... dessvärre hamnade det mesta i knät eller på golvet men övning ger färdighet!
Måndag och ny vecka. Den här veckan har många roliga inbokningar och swosh kommer det säga så är vi snart i tomtens knä på julafton... 
 
Vi behöver inga leksaker här hemma. När tvättmaskinen är igång så hittar man Lennox på samma ställe gång på gång. Han kan stå och titta på hur den snurrar runt i flera minuter hehe... Och han tröttnar liksom inte utan står där och pratar med den som om den vore hans kompis! 
 
Nu ligger han och vilar förmiddagsnapen och jag ska ta mig en kopp kaffe och rensa lite bilder i kameran. Det är en sån sak som jag har lite ork till övers att göra nu :) 

Allt gott och massa kärlek!