Flytt, klappar och Småland

Hej min vän!


Tiden rusar & imorgon är det redan julafton! I mitt huvud känns det som att vi är kvar i hösten. Vi har noll julkänsla, varken jag eller Sebbe. Det beror till stor del på att vi är mitt i en flytt och inte dragit upp julpynt i år, men mycket spelar såklart in så som att det inte är någon snö heller. 


Rekommenderar verkligen Auro! Helt lukt- och giftfri och väldigt lättmålad. 

kusinen kom förbi för att titta på nya huset! Kramkalas :) 


Och äntligen fick vi träffa underverket Karin som är min kollegas tösabit! Vi kommer bo nära varandra nu vilket ska bli kul :) det var också roligt att ha Helena på plats för att bolla lite inredningstankar, idéer och lösningar!

Med en paus i målandet var jag och Lennox i Mall of scandinavia tillsammans med Malena och Alexander. Vi skulle bocka av de sista klapparna och barnen fick leka av sig en stund i leklandet efter att ha varit så duktiga och åkt med i vagnarna i affär efter affär! 

Nu är vi nere i Småland för att fira julen här nere! Idag for vi iväg på en liten utflykt, jag och mina killar. Vi åkte till Rudenstama gårdsbutik och musteri där vi köpte mängder av olika muster och åt lunch! 

Ikväll ska vi ha uppesittarkväll och bara mysa! Imorgon är det Lennox första julafton och han blir 9 månader samma dag :) time flyes... Helt klart! 


Nu vill jag önska dig en riktigt fin jul! Med reservation på hur mycket jag kommer hinna skriva här inne med tanke på helgdagar och flytt, men jag ska försöka :)

All kärlek!! 

Produktivitet, spontanare och hall

Hallå min vän!
 
Sitter i soffan och hämtar andan efter en minst sagt PRODUKTIV helg! Vi har hunnit med att måla 3 ggr i vardagsrummet, 2 ggr i vårt sovrum och 1 ggr i Lennox rum :) Och sen på det har vi hunnit med att ta emot massa nyfikna vänner och bekanta som vill se huset. 
 
Jag och Lennox har varit inne i stan idag eftersom jag hade möte med min chef på jobbet imorse vid tio. Påväg hem hamnade vi spontant på sångstund på öppna förskolan i Solna där Malena och Alexander befann sig. En VÄLDIGT bra sångstund med mycket rytmik. Lennox var high on life! Han somnade lätt som en fjäder i bilen påväg hem sedan och sover än. 
 
Vi ska tillbaka till huset i Tullinge så snart Sebbe kommit hem från jobbet! Vi måste hinna med en omgång till i vårt sovrum respektive en omgång till i Lennox rum innan vi åker ner till Småland inför jul. 
 
 
Jag tror att jag har kommit på en ny lösning till vår hall. Först var planen att vi skulle ha en stängd förvaring iform av något hyllsystem med skjutdörrar men vi har kommit fram till att vi inte kommer börja med det när det finns annat i huset vi vill göra först. Därför kommer vi bara investera i någon hatt- och skohylla och eventuellt några krokar. Då är jag lite smått försälskad i MAZE Interior... Ovan system tycker jag om jättemycket! Fast i vitt - såklart ;) Det blir nog en sådan hatthylla, två skohyllor och två krokar likt på bild. Och sedan får "trädet" som vi har befintligt idag hänga på motsatt vägg precis intill dörren. En sådan där praktisk hängare som sväljer mycket avhängninge men som inte tar någon plats. 
 
 
Nu ska jag passa på att komma ner lite i varv. Jag stressar upp mig själv på tok för mycket i onödan! Vet inte riktigt vad jag stressar till hehe.... 
 
All kärlek!

Ett bra team!

Godmorgon!
 
Härliga söndag. Efter 5 ganska jobbiga nätter känner jag mig nästan pigg efter en natt där lilleman bara vaknat 5-6 ggr. Lennox framtänder har fortfarande inte spruckit igenom tandköttet utan ligger där bakom och gnager. En gång i halvtimmen har varit en regel här hemma de senaste nätterna! Man har ridit lite på vågen av lycka av att vi fått huset. Det har gjort att man ändå känt sig pigg och glad! 
 
Igår lämnade vi Lennox hemma hos pappa. Påväg dit hämtade vi upp min syster som bistod fantastisk hjälp av att underhålla och passa Lennox medan vi fick måla, spackla och fixa i huset i lugn och ro. Vi hann med en andra målning av vardagsrummet, maskera både vårt och Lennox sovrum samt måla en omgång i vårt sovrum. 
 
 
Jag tog före-bilder på vardagsrummet men glömde det på det här :( Måste komma ihåg att ta det idag innan vi ger oss an Lennox rum! Vi är ett väldigt bra team när det kommer till det här... jag är arbetsledare och Sebbe går på lärlingspeng ;) skämt å sido! 
 
Nu har Sebbe precis kommit hem från sin morgonhockey! Dags att packa in oss i bilen och åka iväg. 
 
Hoppas du haft en fin helg! 
All kärlek