Beröm av vårt hem, uteservering och en liten ananas

 
Godmorgon!
 
 
 
 
 
 
Det var ett spännande möte med mäklaren igår. Han sa att han satt som intryckt i en inredningstidning när han satt hemma hos oss så det får man väl ta som en smärre komplimang! :) Jag älskar vårt hem! Om det bara hade funnits en uteplats att kliva ut på så hade det här varit drömläget. Vi kommer nog bo kvar i minst ett år till men vi vill ändå lägga upp en liten plan för framtiden! Radhus växer inte på träd direkt... eller snarare bra radhus växer inte på träd och både jag och Sebbe har lite egna krav och önskemål. 
 
Efter att mäklaren varit här (tog över 2 timmar hehe) så fick vi lust att gå ut och äta en god middag. Och vad passar då bättre än vårt favoritställe PIATTI precis nedanför oss på torget. 
 
Vi satt ute på uteserveringen och åt och Lennox låg och sov gott i vagnen! 
 
Maten är verkligen outstanding!
Vi bytte till sittdelen på vår JOOLZ-vagn igår. Är lite halvt osäker på om vi är någon månad för tidig men Lennox verkligen avskyr att ligga i liggdelen numera. Han vill sitta upp och vara med, då är han som nöjdast! Vi kör med vår inovidyna som vi köpte på jollyroom.se och det funkar kanon! 
 
Blev en liten kvällsprommis efter maten! ♥
 
Jag har världens finaste Lennox bredvid mig. För stunden så sover han men innan så låg han och skrattade och pratade. Det sistnämnda är något han har kommit på hur man gör på bara någon dag... Låter ungefär som en ylande varg som pratar tillbaka till en hehe :) 
Min lilla ananas ♥
Idag finns det inte mycket till fix och städ här hemma eftersom vi fixade allt inför mäklarbesöket igår. Så idag ska jag nog nr1 - vara latmask och bara glo eller nr2 - ta oss ut på en go liten lunchpicknick eller liknande i det fina vädret. Ryktet säger nämligen att regnet är på ingång för att stanna ett par dagar! Förhoppningsvis blir det bra väder imorgonkväll för då är planen att jag, Sebbe och Lennox ska gå och se Niklas Strömstedt på Gröna Lund!
 
Vi får ladda upp med en liten konsert inför den STORA och EFTERLÄNGTADE Coldplay-konserten på söndag.... Lennox ska få hänga med min morbror, hans Maria och mina kusiner och kommer vara in heaven de timmar som vi blir borta :) Vi har vänner från Nässjö som kommer upp och som skall göra oss sällskap på konserten. Ska bli så himla roligt och häftigt! 
 
 
 
 
Hoppas du får en fin dag! Helgen närmar sig och för oss närmar sig Sebbes efterlängtade semester med stormsteg. Jag längtar till att få ha min kärlek hemma på heltid i hela fyra veckor ♥

På rymmen en hel dag!

Halloj! 
 
Lennox hade en betydligt roligare dag igår än den dessförinnan. Han var på strålande humör större delen av dagen och vi var tvungna att rymma hemifrån en stund på dagen för att dom håller på att göra om vägen och lägger fin gatusten precis utanför oss. Dom hade någon maskin som gjorde att hela huset skakade och dånade så vi tog en tur här i Sumpan ihop. 
 
Gjorde först ett försök med detta men det gick bara en liten stund ;)
 
 
Vi tog en liten shoppingtur i Signalfabriken där jag köpte lite nya sommarplagg till mig själv och Lennox fick sig en storshopping på leksaksaffären. Vi köpte bland annat en spegel som han kan ligga och titta på när han ligger på golvet, nya nappar (så vi har fler i behåll när vi åker iväg), en prasselbok i många coola färger, en ny nappflaska från TWISTSHAKE och en badring till Spanien som passar från 3 månaders bebisar! Ska bli spännande att prova :) 
 
På väg hemåt på eftermiddagen mötte vi upp pappa Sebbe på Waynes Coffee där Sebbe satte sig och jobbade och jag och Lennox chillade med en islatte och bara var... 
 
 
Sen gick vi aldrig hem igen utan vi köpte med oss picknickmat och gick till Marabouparken och hade det riktigt gott.
 
Lennox låg och sov en bra lång stund och sov också hela promenaden hem! Han är som en timer och har en tendens till att vakna samma sekund som vi ställer vagnen till ro innanför vår ytterdörr... 
 
Så mysig kväll! Välbehövligt både för kropp och själ.
 
Såhär såg det ut imorse medan jag passade på att göra frukost. Bästa underhållningen är väl ändå sig själv? ;) 
 
Nä, eftersom tvätthögen blev lidande av att vi var tvugna att rymma hemifrån igår så tyckte jag mig se den ligga kvar än idag..... Ikväll ska vi få hem en mäklare för att värdera lägenheten och lägga en liten plan för framtiden. Jag och Sebbe letar radhus och har som mål att hitta någon nyproduktion på ett ställe där vi kan tänka oss att bo. Då måste man ligga några steg i förväg med planering eftersom inflytt oftast inte sker förrän om ett år. Kanske bör passa på att städa lite också. 
 
Ha en fin dag i det härliga vädret! Egentligen vill jag bara släppa allt och fly till någon mysig strand. Men det får bli en annan dag :)
 
All kärlek!

Min lilla badring!

Hej fina du!
 
Lennox tog sitt 3 månaders vaccin igår och blev helt upp över öronen gnällig och konstig. Det fanns inte en sportsmössa till att kunna lägga ned honom någonstans, då skrek han som vi aldrig hört honom skrika förut. Så hela eftermiddagen, kvällen och natten igår har han legat på mig konstant. Jag somnade halvliggandes i sängen med honom liggandes på min mage likt en badring. Vaknade runt 4 av ett nytt hysteriskt utbrott som vi tillsammans försökte bädda över genom lite lek under babygymmet... väl där lägger han en skottlossning i brallan och lugnar ner sig en aning. Sen sov han från halv fem till kvart i tio :) Tack för det Lennox!
 
 
Han verkar lite gladare idag! Sover just nu bredvid mig i babynestet i soffan. Jag ska ha en fixardag här hemma igen! Har ett berg av tvätt att vika och känner att jag behöver börja skriva någon lista på "bra-att-ha-med-till-värmen-saker." Om två veckor åker vi till Spanien och det skall bli så skönt att komma bort! Är glad att vi bokade resan även fast jag har på känn att jag kommer bli en nojig hönsmamma när vi väl kommer iväg. Jag oroar mig inte särskilt för flygresan men däremot mot värmen :) Men det kommer bli bra! 
 
 
Nu ska jag ta tag i den där förbannade högen med tvätt. Det är skönt när det är klart :) En tom tvättkorg varar ju inte särskilt länge, men my god så skönt det är när den väl är det! 
 
Ha en skön tisdag!