Äntligen!

Guld och gröna skogar, tackar vet jag skatteåterbäringen!!! Lennox magknip släppte nu på eftermiddagen för denna gång... Say hallelulja och allt det där! Vi har fått tillbaka vår bebis 💙 två och en halv dag av knip, olustiga gnäll och skrik  är förhoppningsvis över för nu! 


Han blev så lugn och harmonisk att han totalt slocknade av sig själv! Lillskrutt ⭐️


Idag har vi haft en skön dag ihop med pappa Sebbe! Först en tur i stan här i Sundbyberg och njutningen av vädret finns det knappt ord för. Vi tog sedan en spontan brunch på DELIBRUKET och spanade in lokalen vi skall ha efter Lennox dop! Så mysigt och det kommer bli kanon hoppas vi. 


Städat balkongen har vi med gjort och varit en sväng till återvinningen! Skönt att kunna bocka av sånt... 


Påväg från brunchen spanade vi även in kyrkan!

Sen gick vi förbi Waynes coffees uteservering precis utanför oss och satt i solen en stund! Lennox vaknade till i vagnen och fick panikhunger så då var det bara att langa bröst trots att vi var utomhus ;) tur att maten går runt på två ben! 

Nu till kvällen blev det en prommis igen! Vi gick till Skytteholmsfältet i Solna för att se brasan och sen hem igen... Det blev även en take away från KÄK - det sista svullnadet på ett tag då maj månad blir vår gröna månad! Imorse måttade och vägde vi oss... Peppade är vi verkligen! Ingen av oss har tidigare varit i så dålig form som vi är nu. Jag har iofs en anledning och Sebbe är schysst som ställer upp för laget så man inte känner sig ensam ;)