So today is the day!

 
 
 
Med ett par skutt gick vi imorse till förskolan där Lennox möttes med stora varma kramar från personalen på sin avdelning. Så snart vi tagit av oss skorna forcerade han rakt in i lokalerna och började leka. Lennox känns och är väldigt trygg i sig själv (jag säger just nu för det kan ju ändras!) och därmed tacklar han nya miljöer om än nya människor otroligt bra. Att jag var där brydde han sig inte mycket om och att vi varit mycket på öppna förskolan har nog hjälpt till mycket i just dom här känslorna.
 
Vi skolades in med ett par andra barn och deras föräldrar. En utav dom har han lekt mycket med på öppna förskolan, så L kände igen både henne och jag kände föräldrarna :) Så det var roligt! Sedan var det såklart ett gäng andra barn i hans ålder och det är jippi om du frågar L. Bollar fanns ju och det behövs ju inte mycket mer än så heller hehe :) 
 
Förskolan är helt nybyggd och öppnade förra onsdagen. Verksamheten har funnits i två andra byggnader här i området men har nu slagits ihop och det var tydligt att alla rutinerna inte var satta i de nya lokalerna riktigt ännu. Men sådant brukar lösa sig rätt snabbt tänker jag. Det som gör mig varmast i hjärtat är att L fått 3 helt fantastiska pedagoger. En utav dom är så härlig att man typ vill ta med henne hem. En rutinerad pedagog som verkar VÄLDIGT omtyckt av barnen samt även föräldrarna. Det känns ju tryggt! 
 
Inskolningen kommer fortgå veckan ut och vi kommer ta det successivt med allt. L är väldigt redo! Det är märkbart att han tycker det är svinkul med andra barn och nu i början när allt är nytt med leksaker osv så är det ju ännu bättre. Idag var vi där i 2,5 tim och imorgon ska vi vara där mellan 9-15... Det blir spännande ;) 
 
So far, so good.